We hebben weer vergaderd !
Door: pijoth
Blijf op de hoogte en volg pijoth
01 Maart 2010 | Nederland, Lottum
Op zaterdag 27 februari hebben we de volgende bijeenkomst gehad om onze voorgenomen reis naar Santiago de Compostella te bespreken. We begonnen met het uitwisselen van aangeschafte noodzakelijke artikelen. jo had de "mummie-slaapzakken" meegebracht en de kussentjes. Pierre had zich al fietshandschoenen, waterdichte schoenbeschermers en beenstukken gekocht. Jo had een verrassing in petto: hij had een prachtige kaart gevonden van de route in Spanje. Precies wat we nog nodig hadden. Besloten werd om deze kaart voor ieder te bestellen. Theo had ook nog iets te melden. Hij had voor alle deelnemers een digitale cursus Spaans meegebracht. Tegen de tijd dat we vertrekken, spreken we allemaal vloeiend Spaans.... Ook werd deze reis-weblog gelanceerd en besloten werd om het Twitterverhaal op een lager pitje te zetten. Pijtoh.waarbenjij.nu biedt veel meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld langere teksten en het plaatsen van foto's. Daarna werden uitgebreid de shirts en de logo's besproken. Theo gaat nog eens bij Meulendijks langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Pierre had uitgebreid geïnformeerd naar fietstassen en na lange overwegingen werd besloten deze fietstassen direct te bestellen. Daarna hebben we nog uitgebreid de lijsten van benodigheden per persoon en voor de hele groep besproken. De dames vonden dat de heren maar veel tijd nodig hadden voor de bespreking, maar.... een goede voorbereiding is het halve werk ! Het was half twee toen de bijeenkomst afgesloten werd.